Vacature leefstijlcoach

mei 2020

 

Ben jij Leefstijlcoach en wil je samen met Marian Nillesen het CooLprogramma verder neerzetten in Wijchen dan is dit wellicht iets voor jou!  In het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond zoeken we een Leefstijlcoach die ons team van zelfstandige professionals komt versterken.

 

We zoeken iemand die:

  • het CooLprogramma vanuit haar/zijn eigen praktijk vorm gaat geven
  • wil samenwerken met mij, Leefstijlcoach en POH, met een groot netwerk en veel PR mogelijkheden
  • affiniteit heeft met Positieve Gezondheid en dit ook binnen het Leefstijlcentrum kan uitdragen
  • bereidt is om 1,5 dag een groepsruimte in het Leefstijlcentrum te huren.

Voor meer informatie, stuur een berichtje naar Marian Nillesen,

Leefstijlcoach van LeefstijlXtra  06 - 46 79 76 01.

 


Unieke ontmoetingsplaats en inspiratiebron

Het is mogelijk om als zorgaanbieder ruimten te huren voor de uitoefening van je praktijk.

 

Om in het leefstijlcentrum te werken is het noodzakelijk dat je een geregistreerde zorgaanbieder bent. Zorgaanbieders zijn ofwel BIG geregistreerd, ofwel hebben een WTZI erkenning ofwel zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van een erkende beroepsvereniging. Verder dien je te beschikken over een formele klachtenprocedure.

 

Als zorgaanbieder onderschrijf je de missie en visie van het Leefstijlcentrum. Ruimten zijn (ook) te huren per dagdeel. Wanneer je geïnteresseerd bent kun je een mail sturen naar Irma Soetekouw info@irmasoetekouw.nl en Siebe Bosman siebe@fysiobosmanmay.nl. Vermeld in deze mail waarom je een aanvulling bent voor het leefstijlcentrum, wat jouw kijk is op gezondheid, wat je activiteiten zijn, welke dagdelen je graag een ruimte wilt huren en vernoem je website.

 

Wil je de ruimten zien die beschikbaar zijn dan kun je een afspraak maken met Siebe Bosman , zorgaanbieder in het leefstijlcentrum, om een keer te komen kijken en praktische informatie te krijgen.

 

Contact opnemen kan via: leefstijlcentrumwijchengezond@gmail.com of 06 - 28 10 25 79.


·