Susan Rutten-Jansen, logopediste

 

Ik ben Susan, logopediste en praktijkhouder van logopediepraktijk Susan Rutten. Na ruim 25 jaar logopedische ervaring in revalidatiesettingen en verpleeghuizen wilde ik cliënten die thuis wonen mijn expertise bieden en vanuit deze motivatie ben ik mijn praktijk gestart. Ik heb een brede logopedische interesse en kennis op het gebied van taal-, spraak- en slikproblemen die kunnen optreden na een beroerte/CVA. Daarnaast heb ik veel ervaring in het behandelen van mensen communicatieproblemen ten gevolge van een dementieel beeld. Tevens heb ik me middels een uitgebreide scholing gespecialiseerd in logopedie bij COPD en chronische hoestklachten.

 

Mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en heb ik kennis van andere specialismes en instanties die u eventueel ook verder kunnen helpen. Ik ben hierin een verbindende factor om u in contact te brengen met diegene die u verder kunnen helpen met uw hulpvraag. Mijn wens is om vanuit een multidisciplinaire samenwerking cliënten en zijn of haar omgeving zo goed mogelijk te kunnen behandelen en adviseren.

 

Bij problemen op het gebied van taal, spraak, slikken, ademhaling en stem help ik u graag, in het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond, maar behandelingen aan huis zijn ook mogelijk. Naast de individuele behandeling richt ik me op groepsbehandelingen, communicatieadvisering en deze adviezen toe leren passen in het dagelijkse leven.

 

Wilt u meer weten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op  met Susan Rutten-Jansen via 06-12893301, of ga naar de website www.volwassenenlogopedie.nl.