Wandel jij mee met de diabetes challenge 2021?


 

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doet  Wijchen Gezond samen met de huisartsenpraktijken uit Wijchen mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf donderdag 17 juni elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen u uit om met ons mee te wandelen!

 

 

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

 

 

Wanneer gaan we wandelen?
Op donderdag 17 juni start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10, 15 of 20 kilometer. Ieder jaar staat de laatste week van september in het teken van de afsluiting van de NDC. Dit jaar zullen we de NDC wederom feestelijk afsluiten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) te doen en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

 

 

Meedoen of meer weten?
We hopen dat u met ons mee wandelt. We begrijpen het als u nog vragen heeft over de Nationale Diabetes Challenge. Stel uw vragen door te mailen naar marian@dehuisdokter.nl of te bellen naar 06-46797601 of meld u aan via:
https://www.nationalediabeteschallenge.nl/wijchengezond/inschrijving/ vóór 9 juni 2021

 

 

 

De kosten zijn €25,-  en deze bij inschrijving overmaken naar NL86INGB0005251022  tnv M. ter Welle ovv NDC + uw voor- en achternaam.

 

 

 

Na inschrijving volgt er nog meer praktische informatie.

 

 

De wekelijkse wandeltrainingen vinden plaats op...
donderdag van 18.30 uur tot 19.30 uur

 

 

De wandelingen starten vanaf...
het grasveld achter de Elst (oa apotheek van Poppel) Buizerdstraat 101 in Wijchen

 

 

De eerste wandeltraining start op...
donderdag 17 juni 2021 om 18.30 uur (en 18.15 uur aanwezig zijn)

 

 

De afsluiting vindt plaats op...
zaterdag 25 september, nadere informatie volgt

 

Met vriendelijke groet,

 

Astrid Holweg (diëtiste),
Ans Rensen (wandeltrainer/wandelcoach),
Mijke ter Welle (fysiotherapeut) en
Marian Nillesen (POH en leefstijlcoach)