Wandel jij mee met de diabetes challenge 2020?

De afgelopen maanden heeft ons laten inzien dat een gezonde leefstijl belangrijker is dan ooit. Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Bewegen maakt je fit en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Samen bewegen is daarnaast ook nog eens gezellig!
Daarom doet  Wijchen Gezond samen met de huisartsenpraktijken mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf  donderdag 27 augustus 2020 elke week  samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. 

Wij nodigen u uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een wandelevenement van de Bas van de Goor
Foundation. Vanwege alle maatregelen rondom Covid-19 passen we de editie van 2020 aan.
We starten dit jaar in september en sluiten de wandelingen af op zaterdag 14 november 2020. Dan is het ook wereld diabetesdag. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als mensen met een andere chronische aandoening als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Wanneer gaan we wandelen?
Op donderdag 27 aug start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Op zaterdag 14 november sluiten we het wandelprogramma feestelijk met elkaar af. Voor uw en onze gezondheid houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen en wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar.

Meedoen of meer weten?
We hopen dat u met ons mee wandelt. We begrijpen het als u nog vragen heeft over de Nationale Diabetes Challenge. Stel uw vragen door
te mailen naar marian@dehuisdokter.nl of
te bellen naar 06 - 46 79 76 01 of
meld u aan via: www.nationalediabeteschallenge.nl/wijchengezond/inschrijving/
vóór 15 augustus 2020.

Kosten
De kosten zijn €15,- en deze bij inschrijving overmaken naar NL86INGB0005251022  
tnv M. ter Welle ovv NDC + uw voor- en achternaam.

De wekelijkse wandeltrainingen vinden plaats op donderdag van 18.30 uur tot 19.30 uur
De wandelingen starten vanaf het Leefstijlcentrum (naast de Meander), Passedwarsstraat 69 C in Wijchen.

De eerste wandeltraining start op donderdag 27 aug 2020 om 18.30 uur (en 18.15 uur aanwezig zijn) De afsluiting vindt plaats op zaterdag 14 november.

Astrid Holweg (diëtiste), Ans Rensen (wandeltrainer/wandelcoach), Mijke ter Welle (fysiotherapeut) en Marian Nillesen (POH en leefstijlcoach)